Våra dekaler

Våra lagerförda dekaler är så kallade våtdekaler. De framställs på konventionellt sätt, dvs de screen-trycks. Själva texten och bilderna ligger på separata öar av bärfilm.
Dekalerna i beställningssortimentet (markerade med "p" efter artikelnumret), är printade dekaler där man måste skära ut delarna separat.Underlag

Originalritningar, fotografier och egna uppmätningar utgör grunden för våra produktioner. Sedan kompletterar vi med information från kunniga vänner runt om i järnvägs-Sverige. Stort tack!

För dekalerna är fotografier det bästa underlaget då dessa visar hur märkningen faktiskt kan se ut. Ritningar är ett bra hjälpmedel men visar inte alltid det faktiska utförandet då de oftare visar vad som ska finnas på t ex en vagn.Vår sajt

Skulle du hitta något underligt eller något som verkar galet på vår sajt är vi glada om du talar om det för oss så vi kan förhoppningsvis rätta till det.
Maila gärna till:
bestall@byggsvenskt.nu

Vagnen på godsvagns-sidan är byggd och fotograferad av Stellan Ridderstrand, Stockholm. Stellan har också bidragit med stor hjälp under framtagandet av dekalerna till O-vagns familjen. Stort tack!

 
   

 

 

 

 

.